Achtergrond loopbaancoach Paul Kempe

Ik ben psycholoog Arbeid & Organisatie aangesloten bij het NIP. Mijn roots liggen in Breda. Ik studeerde in Utrecht en woon nu in Lopik. Ik was o.a. werkzaam als intercedent, resourcemanager, re-integratieadviseur, outplacementadviseur, loopbaanbegeleider, trainer en coach. Gedurende mijn werkende leven ben ik getraind, geschoold en gegroeid in commerciële, functionele, coaching- en adviesvaardigheden. Sinds 2007 gestart als zelfstandig loopbaancoach. Ik combineer een gedegen en brede kennis van en ervaring met de arbeidsmarkt met ruime ervaring in de advisering, training en coaching van mensen. 

Leidraad in mijn leven is authenticiteit, positiviteit en betrokkenheid. Ik win snel het vertrouwen van mensen, dring snel tot de kern van zaken door, schakel snel en gemakkelijk tussen verschillende communicatieniveaus en geef weloverwogen en zorgvuldig adviezen.

Mijn stijl is warme zakelijkheid met een gezonde dosis humor. Een mensgerichte aanpak wordt verenigd met een resultaatgerichte en pragmatische instelling. Maatwerk en kwaliteit van de dienstverlening staat hoog in het vaandel en ik neem geen genoegen met halve oplossingen. Het blijft mij altijd boeien welke keuzes men maakt, welk pad men loopt en hoe men terechtkomt waar men terechtkomt.

Ik ben aangesloten bij het Nederlands Instituut van Psychologen.

 

WAT JE GEEFT, KRIJG JE TERUG