Opdrachten

Opdrachten komen uit verschillende sectoren/branches. Leeftijd, functie en functieniveau van kandidaten zijn zeer uiteenlopend.

Ruim 6 jaar was ik als senior trainer/coach werkzaam op re-integratieprojecten van de gemeente Utrecht en de gemeente Eindhoven. Deze Workfirst projecten (Apprenti, Trabajo) zijn gericht op zowel werk vinden als werk houden.

Sinds 2012 ben ik als mobiliteitsadviseur werkzaam voor C3werkt!, het mobiliteitsbureau voor de Grafimedia. Van 2014 t/m 2016 op het hoofdkantoor van C3werkt! werkzaam als projectcoördinator Mobiliteit. 

Sinds januari 2018 ben ik verbonden aan Shared Ambition, een landelijk opererende franchiseorganisatie van psychologen A&O, A&G en GZ. Shared Ambition is gespecialiseerd in arbeidsgerelateerde psychologische zorg. Het bedrijf adviseert en ondersteunt organisaties die willen sturen op thema’s als gezondheidsmanagement en vitaliteit en die psychisch verzuim structureel willen terugdringen. Wij helpen medewerkers om hun mentale balans te versterken, te behouden of terug te vinden.

Meest actuele informatie is te vinden op linkedIn.

WAT JE GEEFT, KRIJG JE TERUG